Libertate pentru ochii tăi cu lentilele progresive

Több mint 40 éves? Tökéletes! Szabadság a szemedhez progresszív lencsékkel

Minden ember, a közeljövőben a szemüveg használatától fog függni a saját korához viszonyitva . Ez kényelmetlenséget okozhat, különösen akkor, ha a személy máris szemüveget visel távolra, és a mindennapi tevékenységek, mint például a vezetés, a tévénézés, a vásárlás vagy az orvosi receptek elolvasása nehézkessé válik, mert kétpár szemüveg váltására szorul. A kényelmetlenség kiküszöbölése érdekében a megoldás progresszív(multifókalis) lencsék. A progresszív lencse jó látótávolságot nyújt ay összes távolságban, mivel a függőlegesa a dioptria dinamikusan változik hasonlóan egy szín degradéhey visonyitva A progresszív lencsék széles skálában léteznek, és a váasztást külön mindenki számára alkalmas é az elvégzett tevékenység típusától, de a költségvetéstől és az elvárásoktól függően.

Hogyan választjuk ki a megfelelő típusú lencsét?

A legjobb optikában az optometrikusok és az értékesítési tanácsadók is ajánlják az Ön tevékenységével és életmódjával kapcsolatos termékeket. A rendelkezésre álló portfóliótól a költségvetés és az elvárások alapján választhat a klasszikus és az egyéni kategóriák közül.

A technológia és az ipar újításai ma a legmagasabb szintű lencse gyártását eredményezték. Ha korábban a lencséket sorozatban gyártották, és minden viselőnek alkalmazkodnia kellett azonos lencse típushoz, ma a lencséket a viselő személy sajátosságai szerint építik.

Ugyanakkor a progresszív lencsékkel való alkalmazkodást befolyásolja a megfelelő keret aprólékoss kiválasztása, valamint a technikai paramétereket magában foglaló részletek, ugy a klasszikus módszerekkel, mint a legmodernebb berendezésekkel.

A Best Optic-nál egy fiatal, lelkes csapat várja Önt, hogy tökéletes megoldást kínáljon a kitűnő látáshoz.

Üzenet küldése
Helló! Milyen információkkal tudunk segíteni Önnek?
Call Now Button