Libertate pentru ochii tăi cu lentilele progresive

Ai peste 40 de ani? Perfect! Libertate pentru ochii tăi cu lentilele progresive

Fiecare persoană, odată cu înaintarea în vârstă, începe să fie dependentă de folosirea ochelarilor pentru aproape. Acest lucru poate crea un disconfort în special atunci când persoana este deja purtătoare de ochelari pentru distanță şi activităţi uzuale precum şofatul, privitul la televizor, cumpărăturile sau cititul unui prospect de medicamente devin dificile pentru că necesită alternarea a două perechi de ochelari.

Pentru eliminarea acestui disconfort, soluția sunt ochelarii cu lentile progresive. Lentila progresivă vă oferă o vedere bună la distanţă, la aproape, dar şi la zona intermediară, acest lucru datorându-se unei succesiuni de dioptrii în plan vertical asemănătoare unei culori în degrade. Există însă o varietate largă de tipuri de lentile progresive, potrivite pentru fiecare persoană în parte, în funcţie de tipul activității desfășurate, dar și de bugetul şi aşteptările acesteia.

Cum alegem tipul de lentile potrivit?

În cabinetele Best Optic atât optometriştii, cât şi consultanţii de vânzări, vă vor recomanda produse corelat cu activităţile şi stilul dumneavoastră de viaţă. Din portofoliul disponibil veţi avea posibilitatea de a alege de la variantele clasice la cele individualizate în funcţie de buget şi aşteptări.

Tehnologia şi inovaţiile din domeniu au adus astăzi fabricarea lentilelor la cel mai înalt nivel. Dacă în trecut lentilele erau fabricate în serie şi fiecare purtător trebuia să se adapteze la acelaşi tip de lentilă, astăzi lentilele sunt construite în funcţie de particularităţile purtătorului.

Totodată, adaptarea cu lentilele progresive va fi influenţată și de alegerea ramei potrivite și de meticulozitatea şi parcurgerea tuturor paşilor care implică parametrii tehnici, atât prin metodele clasice, cât și cu ajutorul aparaturii de ultimă generaţie.

În cabinetele Best Optic vă aşteaptă o echipa tânăra, entuziastă, care vă va oferi soluţia perfectă pentru o vedere excelentă.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button