Miért mondj IGEN-t a kontaktlencsékre?

Ha januárban azt mondtam volna, hogy az idei elhatározásokba az optometriás ellenörzés is beletartozik, akkor ebben a hónapban tovább megyünk – milyen lenne, ha a te külsődet is megváltoztatnád? Mit szólnál, ha IGEN-t mondanál a kontaktlencsékre?

Ez a szemüveg ideális alternatívája, és nagyon hasznos lehet, ha teljes szabadságra vágysz, ugyanakkor tökéletes látásra vágysz.

A kontaktlencse viselésének számos előnye van. Íme, röviden, hét előnyük:

1. Fokozott kényelem

Először is: fokozott kényelem! Kínosnak tűnhet, ha a lencsét közvetlenül a szemére helyezi, de nem az, mert úgy tervezték, hogy kényelmes legyen. Olyan anyagból készültek, amely lehetővé teszi a szem lélegzését, és típusuktól függően akár egy hónapig is segítik a tökéletes látást.

2. Teljes látómező

A kontaktlencsék teljes látásélességet tesznek lehetővé, és bármilyen szögből láthatsz! Nem kell elfordítanod a fejed, hogy oldalra lássvezetés közben, például, miközben a szemüveged akadályozza a perifériás látást.

3. Nem törnek össze

Míg a szemüveg kerete eltörhet például sportolás közben, vagy ha leesik a földre, a kontaktlencséket nem éri ilyen baleset.

4. Ideálisak edzéshez és sportoláshoz

Aktív ember vagy? Függetlenül attól, hogy szeretsz futni, teniszezni, pedálozni, gyakorolni és a fizikai feladatok sok mozgással járnak. Ez szemüveg viselése esetén nehézkes lehet.
Még úszás közben is lehet kontaktlencsét viselni, de csak eldobhatót.

5. Nem befolyásolják a stílusodat

A kontaktlencsék egyik fő előnye, hogy láthatatlanok.
Egy elegáns ruhához például nehéz lehet szemüveget választani, így nem kell aggódnod amikor kontaktlencsét választassz.

6. Teljes szabadság!

Lehet, hogy melodramatikusan hangzik, de a szemüveg befolyásolhatja az élet néhány csodálatos pillanatát! Gondolj bele… Hogyan okozhat problémát a szemüveg az első csóknál?

7. Az időjárástól függetlenül hordhatod őket

Nem fognak párásodni, bármilyen napszemüveget viselhetsz majd, egyszóval kifogástalan kilátásban gyönyörködhetsz, időjárástól függetlenül!

Várlak téged, hogy meggyőződj a kontaktlencsék előnyeiről, a nekik szentelt hétvégén, február 15-én és 16-án, a Best Optic Zizinului rendelőében! A részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezés szükséges a 0771 224 466-os telefonszámon

Üzenet küldése
Helló! Milyen információkkal tudunk segíteni Önnek?
Call Now Button