De Ce?

icon-img

Lentile Progresive

Ochelarii cu lentile progresive fac viața mai ușoară persoanelor trecute de vârsta de 45 de ani. O singură pereche de ochelari îți asigură o vedere confortabilă, dinamică la orice distanță.

În prezent ritmul vieții e foarte alert și ai nevoie de o vederea dinamică. Ochelarii progresivi te ajută să nu pierzi nimic din vedere!

icon-img

Lentile de contact Progresive

Lentilele de contact Progresive rezolvă instantaneu problema focalizării atât în vederea de aproape cât și la distanță în cazul adulților.

Îți oferă câmp vizual maxim fiind potrivite inclusiv în activități sportive. Sunt o opțiune estetică de care poți beneficia dacă nu dorești să porți ochelari.

icon-img

Ochelari cu ⁠lentile personalizate

Lentilele personalizate sunt gândite pentru solicitările vieții de azi. Ele îmbunătățesc vederea oferind o claritate de neegalat. Au câmpul vizual de 4 ori mai mare decât orice lentile convenționale. Astfel scapi de distorsiuni în timp ce câștigi claritate și confort.

De aceea le recomandăm ca primă opțiune pentru ochii tăi!

icon-img

Ochelari cu lentile digitale

Lentilele digitale sunt lentile universale care includ o zonă de relaxare în momentul efortului vizual la aproape. Având în vedere că stresul digital face parte din normalul prezentului nostru, acestea reprezintă soluția ideală pentru a-ți păstra ochii odihniți.

Sunt o soluție dinamică, estetică și care nu necesită acomodare, potrivită atât adolescenților, cât și adulților.

icon-img

Lentile de contact

Pentru că vrei libertate. Vrei să vezi bine, dar fără ochelari. Lentilele de contact asigură un confort crescut, un câmp vizual nemărginit, o vedere naturală.

Pot corecta orice dioptrie, simplă sau complexă. Fără a fi nevoie de acomodare, ele se potrivesc oricărei activități, la orice vârsta!

Le poți încerca chiar acum!

icon-img

Lentile de contact de noapte

Lentilele de contact de noapte – acționează în timp ce tu dormi. Ele sunt prima alegere pentru miopi! Copii sau adulți!

Sunt ușor de utilizat – le aplici seara înainte de culcare, le scoți dimineața la trezire și vezi bine fără ochelari!

Alege lentilele de contact de noapte și ochii tăi îți vor mulțumi!

Când ne vedem la ochi?

Fă-ți programare aici:

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button