Bízz bennünk!

    Láss a saját szemeiddel!

Cikkek
Image Alt

Összhang a szem, bőr, haj színe és a látószemüveg között

Összhang a szem, bőr, haj színe és a látószemüveg között

Összhang a szem, bőr, haj színe és a látószemüveg között

A látás javítása mellett a látószemüvegeknek kiegészítő szerepük is van. A látószemüvegek kiválasztásakor figyelembe kell venni a szem, a bőr és a haj színét a tökéletes összhang érdekében. Meleg árnyalatú bőrszín esetén a tűz színeiből válasszunk szemüvegszínt, azaz bronz, krémszín, arany, barack, narancs, bézs. A hidegebb árnyalatú bőrszínhez fémszíneket válasszunk, azaz bézst, szürkét, rózsaszínt, jádét, ezüstöt, szénfeketét, ametisztet. Érett bőr esetén, amikor a bőr veszít pigmentációjából és világosabbá válik, kerülni kell a világos árnyalatokat. Ilyenkor az erős téglaszín, piros vagy lila a legtalálóbb.

A szemüveget össze kell hangolni a haj és a szem színével is, így például a kék vagy zöld szemű szőkék keret nélküli szemüveget választhatnak, ahol a szárak közvetlenül a lencsékre kapcsolódnak, vékony fémkeretet vagy világos pasztellszínűeket. A barna szemű barnák fényre elsötétedő lencsét választhatnak, amelyek kiválóan találnak a haj és a szemek barna árnyalataival. A zöld szeműek melegebb vagy kávészínű kereteket választhatnak. A barnák kerüljék el a túl vastag és fekete színű látószemüveg kereteket, amelyek megerősítik a vonásokat, vagy választás szerint hangsúlyozhatják azokat. Cserébe választhatnak aranyozott, ezüstözött vagy fémesszürke kereteket.

A merészebbek, nonkonformisták esetében a fekete keretek kiegészíthetik az öltözéket, ám csak akkor, ha azt az érzést keltik, hogy takarják a tekintet intenzitását.

Információs tájékoztató tanácsok

A látószemüveg kiválasztásakor jó figyelembe venni inkább az előnyös alternatívákat az adott idényben divatos megoldások helyett, főleg akkor, ha a szemüveg állandó viselet lesz.

INFORMÁCIÓS TÁJÉKOZTATÓ FORRÁSA

ZEISS – a DuraVision Tükröződésgátló Kezelés

ZEISS – a DuraVision Tükröződésgátló Kezelés – A pillanat, amikor a csökkentett tükröződések lehetővé teszik, hogy mások olyannak lássanak, amilyen vagy.
A fogyasztók igényei szerint: A jótól a jobbig, a legjobbig!
ZEISS – a DuraVision Tükröződésgátló Kezelés – A csökkentett tükröződés különleges megjelenést kínál.

Call Now Button