Servicii

DE CE să-ți lași ochii pe mâna noastră?

Pentru că suntem pasionați de vedere.
Ochii tăi se vor bucura de o experiență unică la fiecare vizită în cabinetele Best Optic.

  • Pentru că profesioniștii vederii Best Optic se asigură că tu vei avea parte de cea mai bună soluție vizuală printr-un consult complet și complex!
  • Pentru că prescripțiile le facem doar în baza investigațiilor detaliate și ne rezervăm timp pentru ochii tăi, oferind consiliere în alegerea ramelor și lentilelor.
  • Pentru că fiecare ochi este unic, măsurăm cu ajutorul iProfiler ZEISS, fiecare parametru individual al ochilor tăi. Corelarea între prescripție, mișcarea ochilor și rama de ochelari aleasă se face cu ajutorul tehnologiei de scanare 3D iTerminal ZEISS. Astfel personalizăm lentilele pentru ochelarii care te vor ajuta să te bucuri de o vedere mai clară și eficientă!
  • Pentru că nu trebuie să te stresezi în privința calității, corectitudinii și a garanției montajului pentru noua ta pereche de ochelari. Avem laborator de montaj propriu cu tehnologie computerizată de ultimă generație.
  • Pentru că ne dorim ca tu să te bucuri de ochi sănătoși, facem echipă cu medici oftalmologi, dedicați prevenției și tratării diferitelor patologii cu o vastă expertiză și experiență, împreună cu soluții moderne de diagnosticare.
  • Pentru că atunci când îți dorești mai multă libertate de mișcare și câmp vizual nemărginit, îți oferim lentile de contact care se potrivesc nevoilor și stilului tău de viață.  Suntem experți în domeniul contactologiei de peste 20 ani și am prescris și adaptat lentile de contact la peste 7000 de pacienți.
  • Pentru că îți oferim școlarizare. Te învățăm cum să utilizezi corect lentilele de contact acasă și te susținem cu asistență permanentă.
  • Pentru că suntem mereu la zi cu tratamentele de vârf pentru Keratoconus și Ortokeratologie.

Cu pasiune pentru vedere,

echipa Best Optic.

Când ne vedem la ochi?

Fă-ți programare aici:

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button