ai încredere .

    Vezi cu ochii tăi!

Postari recente
Image Alt

Despre noi

Best Optic - zi de zi pentru ochii tăi

Cele mai bune metode și tehnologii în optometrie pentru a vă oferi soluția de corecție vizuală în funcție de nevoile, activitățile, așteptările și bugetul dumneavoastră.

Consultul Best Optic

Diagnostic corect și complet în 15 pași și minim 25 minute

Vezi detalii
Ochelari personalizați

Prescriere în baza investigațiilor efectuate, consiliere în alegerea ramelor și lentilelor

Vezi detalii
Lentile de contact

Experți în contactologie de peste 19 ani. Peste 4000 purtători de lentile de contact.

Vezi detalii

Să ne cunoaștem

Best Optic înseamnă oameni și idei. A fost creat din dragoste pentru ochii brașovenilor, pentru a le pune la dispoziție centre de excelență în optometrie: Unde pacientul beneficiază de un consult cât mai complet și complex, corectitudine și asumarea responsabilității. Unde nu se face rabat de la nimic, de la investiția în formarea profesională a echipei, până la tehnologie. Best Optic este echipa cu care împărtășesc aceleași valori: sinceritate, moralitate și devotament.
Pentru că noi ne dorim să vedem în fiecare zi miracolul din momentul în care oamenii văd cu adevărat bine.
Și mai ales, pentru că fiecare dintre Dumneavoastră merită și trebuie să fie tratat cu respect, profesionalism, dedicare și empatie.

Gyuri Bodi
Optometrist & Ortokeratologist

Testimoniale

Pacienții noștri sunt ambasadorii noștri. Să-i cunoaștem pe Ambasadorii Best Optic!

Am purtat ochelari aproape toată viața și nu credeam să pot scăpa de ei. La Best Optic Uranus, dna Orica Măgdălina a găsit soluția potrivită mie și m-a convins să încerc lentile de contact. Mi-am recăpătat încrederea în mine.

Alexandra Ene

Sunt foarte încântată de serviciile oferite, de amabilitatea și căldura de care au dat dovadă și, nu în ultimul rând, de profesionalismul echipei. Recomand! Best Optic Blue este într-adevăr "the best”!

Dan Cristina Make-up Artist Revolution Cut

Când vin la Best Optic Blue, ochii mei se simt bine. Domnul optometrist este magicianul din spatele lentilelor de contact, iar echipa este minunată!"

Fiul d-nei Gabriela Vajna Scînteie

Am fost și sunt foarte mulțumită de Best Optic Vlahuță , dar mai ales de amabilitatea și profesionalismul personalului. O recomand cu mare drag pe d-na Alina Petric, o persoană dedicată muncii sale, foarte amabilă și înțelegătoare.

Monica Bocârnea

La Best Optic am întâlnit un personal foarte amabil, o echipă de nota 10! Servicii profesionale de înaltă calitate! M-am simțit ca acasă 🙂

SASZET ORS BALINT sau Dj Dark de la Virgin Radio

Sunt foarte încântată de serviciile oferite, de profesionalismul și de amabilitatea echipei Best Optic Vlahuță, atât eu, cât și familia mea. Membrii echipei dau dovadă de eleganță și corectitudine, atunci când te ajută să alegi lentilele și rama perfectă. O recomand cu încredere, căldură și cu foarte mult drag pe doamna optometrist Alina Petric. Îi mulțumesc pentru tot!!

Alexandra Constantin

Purtam două perechi de ochelari, mare disconfort. Dna Orica Măgdălina a recomandat lentile de contact, soluția ideală și neașteptată, adaptată stilului meu de viață. Best Optic Uranus - servicii de înaltă calitate și o echipă de profesioniști.

Pacient

La fiecare vizită în Best Optic mă simt ca acasă, în familia mea. Sunt de încredere, serioși, dau mereu dovadă de profesionalism și au produse de calitate Vă sugerez din toata inima să mergeți cu încredere la dânșii.

Nyaguly Ildiko

Optometriști

Optometrist & Ortokeratologist
Dr. Comănescu Cosmin
Medic oftalmolog
Dr. Balanescu Tamara
Medic oftalmolog rezident
Manuela Moldovan
Optometrist
Alexandra Cretu
Optometrist
Sonia Miruna Maghiar
Optometrist
Alina Petric
Optometrist
Ioana Stroi
Optometrist

Consultanți vânzări

Timea Cristian
Consultant vânzări
Cristina Baciu
Consultant vânzări
Diana Acatincăi
Consultant vânzări
Bianca Șoneriu
Consultant vânzări
Rebeca Movileanu
Consultant vânzări
Andreea Sas
Consultant vânzări
Mădălina Chiricea
Consultant vânzări
Andreea Hliban
Consultant vânzări

ai încredere . Vezi cu ochii tăi!

Parteneri

Call Now Button

Vrei sa faci o programare? 

Sună la 0771 222 333

sau programează-te online!