Bízz bennünk!

    Láss a saját szemeiddel!

Cikkek
Image Alt

Szemüveget visel? Miért nem napszemüveget?

Szemüveget visel? Miért nem napszemüveget?

Szemüveget visel? Miért nem napszemüveget?

A napszemüvegek, divatcikkekké váltak. Sokféle formában, színben és anyagbol kaphatók, így mindannyian kiválaszthatjuk a legjobban megfelelő párt. Céljuk azonban a szemek és a szem védelme a nap káros sugaraitól. De mit csináljunk, ha rendes szemüveget viselunk?

A megoldás az, hogy 100% -os UV védelemmel ellátott színes dioptriás lencséket vásároljon . Bár ezek a lencsék nem jelentenek újdonságok a piacon, kevesen ismerik és használják őket. Ezeket csak optikában találjuk, sokféle színben, változó arnyékolással vagy akkár gradiens szinekben. A fokozott kényelem érdekében választhatunk olyan lencséket, amelyek polarizáló szűrőt tartalmaznak, amely eltávolítja a bizonyos felületek,( például víz, hó, fémek vagy nedves aszfalt) fényes visszaverődései által okozott kényelmetlenséget.

Az optikai korrekcióval rendelkező napszemüveg, szinte bármilyen típusú lencse vagy dioptria esetében áll rendelkezésre, de a keretek kiválasztásában vannak bizonyos korlátozások. Célszerű, hogy a keret ne legyen túl nagy vagy túl görbe a fej körül, és ha a keret fém, akkor nem szabad öntött, vagy fúrós keret legyen, különösen ha polarizált lencséket akar.

Call Now Button