Boldog szemek

Hívd fel egy kedves barátod, rokonod videón
Ez az időszak, amit átélünk, mindenki számára új élmény. Következményei megváltoztatták interakciónkat, kommunikációnkat, de különösen azt, ahogyan látásunkat használjuk. Szemünk rendkívül ki van téve a számítógép képernyőjének. A kollégákkal való hosszú találkozók, ügyfelekkel való találkozók, tanfolyamok, szemináriumok mind a virtuális környezetbe kerültek. A nap végén arra számítunk, hogy gyorsan kikapcsoljuk számítógépünket, tabletünket vagy telefonunkat.

De valami továbbra is elégedetlen marad…

A szeretett emberrel való pihenés öröme! Egy történet egy pohár bor, tea mellett a legjobb barátaiddal vagy a régóta nem látott családtagokkal, megment. Ezen túlmenően, a viszontlátás öröme megmutatkozik mindannyiótok szemei által kifejezett boldogságban. A velük való interakció, még az interneten is, kellemes emlékeket idézhet elő, az te szemeiden keresztül, amelyek abban a pillanatban ragyogtak a boldogságtól.

Tedd boldoggá szemeid!

A boldogság egy olyan állapot, amelyet úgy döntünk, hogy megtapasztalunk, és a cselekedeteink generálják. A boldogság által generált pozitív érzelmek szívünkben és elménkben maradnak. Jó közérzet forrásai lehetnek az unalom, a szomorúság vagy az apátia egyéb pillanataiban, amikor egy egyszerű kép fut át a fejedben, és újra mosolyognak a szemeid!

Tedd boldoggá szemeid, és tölts időt az interneten szeretteiddel.

Tippek & trükkök

  1.  Tervezd meg a találkozót legalább néhány órával előre. Csak így volt ez a járvány előtt is.
  2. Készülj fel a találkozóra!!! Rendelj vagy készíts valami ennivalót, készítsd el a teáscsészét, kávét vagy borospoharat… tele.
  3.  A TV-hez csatlakoztathatod a számítógépet, tabletet, telefont. A kép még valóságosabb lesz, így még közelebb kerülhetsy azokhoz, akikkel találkozol.
  4.  Öltözz úgy, mintha kimennél a városba.
  5.  Hagyj magadnak elegendő időt arra, hogy élvezd szeretteid társaságát.
  6.  Hetente szervezz legalább két ilyen találkozót.
    A boldog szemek kellemes érzelmeket és emlékeket kínálnak!

Coca Staicu,
Minősített ACC coach

www.coachedtobehappy.com

Üzenet küldése
Helló! Milyen információkkal tudunk segíteni Önnek?
Call Now Button