Ochi fericiți

Ochi fericiți

Sună-ți video un prieten sau o rudă dragă
Perioada prin care trecem este o experiență nouă pentru fiecare. Consecințele ei ne-au schimbat modul în care interacționăm, comunicăm, dar mai ales modul prin care ne folosim vederea. Ochii noștri sunt expuși extrem de mult ecranelor calculatoarelor. Ședințele lungi cu colegii, întâlnirile cu clienții, cursurile, seminariile toate s-au mutat în mediul virtual. La sfârșitul zilei așteptăm să închidem rapid calculatorul, tableta sau telefonul.

Ceva rămâne însă nesatisfăcut…

Bucuria relaxării alături de cineva drag! O poveste la un pahar de vin, la un ceai cu prietenii cei mai buni sau cu membri familiei tale pe care nu i-ai văzut de mult, te salvează . În plus bucuria revederii se va vedea prin fericirea exprimată de ochii fiecăruia dintre voi. Interacțiunea cu ei, fie și online îți va trezi amintiri plăcute, văzute prin ochii tăi care la acel moment străluceau de fericire.

Fă-ți ochii fericiți!

Fericirea este o stare pe care o alegem să o experimentăm și este generată de acțiunile noastre. Emoțiile pozitive generate de fericire rămân în inima și mintea noastră. Ele pot fi resursele stării de bine pentru alte momente de plictiseală, de tristețe sau de apatie, în care o simplă imagine îți trece prin minte și ochii tăi zâmbesc din nou!

Fă-ți ochii fericiți și petrece timp online cu cine ți-e drag.

Tips&tricks

  1.  Planifică cu cel puțin câteva ore înainte întâlnirea. Doar așa se întâmpla și înainte de pandemie
  2. Pregătește întâlnirea!!! Comandați-vă sau pregătiți ceva de mâncare, pregătiți-vă cănile de ceai, cafea sau paharele de vin…pline 
  3.  Puteți să conectați calculatorul, tableta, telefonul la televizor. Imaginea va fi și mai reală, astfel veți fi și mai aproape de cei cu care vă întâlniți.
  4.  Îmbrăcați-vă ca și cum ați ieși în oraș.
  5.  Alocați-vă sufivient timp să vă bucurași de compania celor dragi.
  6.  Organizați cel puțin două astfel de întâlniri pe săptămână.
    Ochii fericiți oferă emoții și amintiri plăcute!

Coca Staicu,
coach certificat ACC

www.coachedtobehappy.com

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button