Gyönyörű szemüveggel is

A szemüveges hölgyek legtöbbször azzal a nehézséggel szembesülnek, hogy olyan sminket készítsenek, amely nem kontrasztos a szemüvegkerettel, vagy egyszerűen lemond a sminkjéről. Tulajdonképpen divatos kiegészítő lehet egy szemüveg, főleg, ha összhangban van az arc vonásaival.

A szemüveget viselő nőknek nagyon oda kell figyelniük a szemsminkre, a nagyító tükrök pedig rendkívül hatékonyak. Íme néhány tipp, hogy a szemüveg ne akadályozza kinézetét.

A myopia szemüveg hátránya, hogy csökkenti a szemet. Ezért a sötét szemhéjfestéket vagy szemhéjkontúrt kerülni kell. Válasszon élénk, fényes színeket, például rózsát, levendulát, bézst, szürkét vagy fehéret. A nagy, fényes szemhatás elérése érdekében a belső szemzugba világosabb színű, a szemhéj közepére egy kicsit sötétebb árnyalatú, kívül pedig fokozatosan sötétebb árnyalatú szemhéjpúdert vihetünk fel. Vigyen fel sok szempillaspirált, hogy tovább növelje a szem méretét.

Azok a hölgyek, akik hosszúlátásban szenvednek és pozitív lencséket viselnek, ismerik a jelentősen megnagyobbodott szemek problémáját. Ennek a hatásnak a kompenzálására egy intelligens sminktechnika használható. Például használjon sötét színű (barna, szürke vagy zöld árnyalatú) matt szemhéjfestéket a szemek vizuális minimalizálása érdekében. A folyékony vagy krémes szemhéjpúder az ajánlott termékek a púderesekhez képest, mert a szemüveg felerősíti a szemhéjfesték részecskéit, különösen a csillámosak esetében.

A sminket óvatosan kell felvinni, mert a lencsék kiemelik a hibákat. Győződjön meg arról, hogy a smink víz- és transzferálló, hogy elkerülje a smink letörlését a keret alján és a párnákon.

A kontaktlencse mindig alternatíva lehet, hiszen abszolút szabadságot ad, nem csak a smink esetében. Tavasszal és nyáron a legtöbb szemüveget viselők kedvelik a kontaktlencséket.

Szóval minden helyzetben szépnek kell lenni. Várjuk rendelönkben, hogy tökéletes megoldást kínálhassunk elképzeléseihez és még sok máshoz.

Bizz bennünk. Lásd a saját szemeidel!

Üzenet küldése
Helló! Milyen információkkal tudunk segíteni Önnek?
Call Now Button