Frumoasă și cu ochelari

De cele mai multe ori, doamnele care poartă ochelari se confruntă cu dificultatea realizării unui machiaj care să nu fie contrastant cu ramele ochelarilor, sau pur și simplu renunță la a se machia. De fapt, o pereche de ochelari poate fi un accesoriu la modă, mai ales dacă este în armonie cu trăsăturile feței.

Femeile care poartă ochelari ar trebui să acorde o atenție deosebită machiajului ochilor, iar oglinzile care au efect de mărire sunt extrem de eficiente. Iată o serie de sfaturi pentru ca ochelarii să nu vă afecteze înfățișarea.

Ochelarii pentru miopie au ca dezavantaj efectul de micșorare al ochilor. Prin urmare, ar trebui evitat fardul de pleoape închis sau conturul pleoapei. Alegeţi culori luminoase și strălucitoare, cum ar fi trandafiriu, lavandă, bej, gri sau alb. Pentru a obține un efect de ochi mari și luminoși, puteţi aplica un fard culoare mai deschisă la colţul interior al ochiului şi o nuanţă uşor mai închisă la centrul pleoapei, iar spre exterior o culoare progresiv mai închisă. Aplicați rimel din belşug pentru a crește și mai mult dimensiunea ochilor dvs.

Doamnele care suferă de hipermetropie mare si care poartă lentile pozitive sunt familiarizate cu problema ochilor măriţi în mod substanţial. Pentru a compensa acest efect, se poate folosi o tehnică de machiaj inteligent. De exemplu, folosirea unui fard de pleoape mat de culori închise (maro, gri sau nuanţe de verde) pentru a obține o minimizare vizuală a ochilor. Fardul de pleoape lichid sau cel cu consistenţa cremoasă sunt produse recomandate, comparativ cu cele pudră, deoarece ochelarii amplifică particulele fardului, în special în cazul celor cu sclipici.

Machiajul trebuie aplicat cu atenție, deoarece lentilele vor accentua eventualele greşeli. Asigurați-vă că machiajul este rezistent la apă şi la transfer, pentru a evita ştergerea machiajului în zona inferioară a ramei şi în zona perniţelor.

Lentilele de contact pot fi întotdeauna o alternativă, deoarece acestea vă oferă o libertate absolută, nu doar în cazul machiajului. Primăvara și vara, acestea sunt preferate de majoritatea purtătorilor de ochelari.

Așadar, trebuie să fiți frumoase în orice situație. Vă așteptăm la cabinetele noastre pentru a vă oferi soluția perfecta pentru vederea dumneavostră și nu numai.

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi!

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button