Cum ne dezaburim cu ajutorul lentilelor de contact?

Ai fost vreodată observator al fenomenului de încețoșare a lentilelor de ochelari? Poate nu pare un disconfort real, dar în calitate de protagonist al unei asemenea scene, îți mărturisesc că este extrem de enervant.

Mai mult decât atât, în pandemie am adoptat ca o a doua natură portul măștii de protecție. Dar așa cum știm noi ochelariștii, a purta ochelari de vedere și mască e o provocare. De ce? Pentru că, la fiecare respirație sau cuvânt rostit se așterne o ceață care creează frustrare…

  • Ce opțiuni au cei care se confruntă cu această problemă?

În prezent există o soluție modernă care ne asigură o vedere clară, confortabilă și fără compromis. Nu trebuie să renunțăm nici la mască dar nici la calitatea vederii.

Care este aceasta? Utilizarea lentilelor de contact.

Având în vedere obligația de a purta mască si temperaturile scăzute ce favorizează încețoșarea oricăror lentile de ochelari, purtătorii de lentile de contact sunt în avantaj. Acum ne aflăm într-un context în care lentilele de contact sunt mai bune decât ochelarii.

Ele nu se aburesc, nu pot cădea, nu ne îngrădesc câmpul vizual și sunt foarte comode.

De avut în vedere că lentilele de contact nu înlocuiesc neapărat ochelarii. Cele două soluții sunt complementare, și nu se exclud una pe cealaltă. Desigur există excepții pe care nu le vom aborda în acest articol, cum ar fi lentilele terapeutice sau cele pentru încetinirea evoluției miopiei. Despre acestea din urmă vă invit să citiți în articolul.

Răspunsul scurt este că oricine poate fi purtător de lentile de contact, indiferent de vârstă sau ocupație. În urma vizitei la cabinet, specialistul vederii recomandă lentilele potrivite din punct de vedere al problemei cu care ne prezentăm și nu numai.

Întrucât există numeroase tipuri de lentile de contact recomandarea va ține cont de dioptrii, sănătatea ochilor, așteptările și bugetul fiecăruia. Deci fie că vorbim de miopie, hipermetropie, astigmatism sau prezbiopie există lentila ideală și pentru tine.

Pentru a elimina orice îngrijorare, ai asigurat suportul optometristului tău 24/7.

Vei primi toate informațiile necesare pentru a face o alegere informată si vei fi instruit personal cu privire la aplicarea, îndepărtarea și întreținerea lentilelor prescrise, în funcție de caracteristicile lor. Te-am făcut curios?

Primul pas este programarea la un consult!

Să nu ne mai aburim că ne e bine și așa.

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button